Warmteputten en accessoires, aluminium extrusie en fabricage

Leverancier van warmteputten, aluminium extrusies en profielen en aluminium fabricage aan alle marktsectoren

Warmteopnemers en accessoires

Warmteopnemers en accessoires

BAL is een van de vooraanstaande fabrikanten van aluminium uitstekende warmteputten in het VK. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment warmteputten die aan de normen binnen deze sector voldoen, evenals speciaal op maat ontworpen warmteputten. Alle warmteputten kunnen worden geleverd als op maat gesneden onafgewerkte platen of volledig machinaal bewerkte, afgewerkte en gebruiksklare warmteputten.

Lees meer

LED koeling

LED koeling

BAL  is een van de vooraanstaande fabrikanten van aluminium uitstekende warmteputten voor LED-koeling.

Wij bieden een uitgebreid en groeiend assortiment radiale LED-warmteputten op voorraad. Al deze warmteputten worden geleverd conform de vereisten van de klant, variërend van eenvoudig op maat afgesneden tot en met volledig machinaal bewerkte onderdelen.

Lees meer

Aluminium Fabricage

Aluminium fabricage

Als vooraanstaande leverancier van aluminium fabricage leveren we een breed assortiment aan diensten die waarde toevoegen en onze klanten helpen de kosten zo laag mogelijk te houden. We voldoen aan al uw aluminium fabricagevereisten, variërend van eenvoudig tot complex. Of het nu gaat om perforeren, zagen, machinale bewerking of assemblage, wij leveren topkwaliteit producten die op uw specificaties zijn afgestemd.

Lees meer

Aluminium Extrusions

Aluminium extrusie

Steeds meer mensen beseffen de voordelen die aluminium extrusies kunnen bieden:  De unieke eigenschappen van aluminium in combinatie met de zo goed als onbeperkte mogelijkheden die het extrusieproces biedt om de vorm van het product aan te passen voor innovatie, kostenverlaging en optimalisatie van de efficiëntie.

Lees meer

Latest News from BAL Group

  • Only available in English

Ladda ner vår designmanual

Request Design Manual

Request Our CNC Brochure

Request CNC Brochure

Våra nyckelkompetensområden